ניחוחות השבת • מאפה חצילים וגבינות

יוסי ברויער No Comments on ניחוחות השבת • מאפה חצילים וגבינות
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת מרק עגבניות

מלית

  • 2 חצילים חתוכים לקוביות מומלחים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 100 גר' עגבניות מיובשות קצוצות
  • 100 גר' גבינה צפתית מגוררת
  • 100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
  • מעט מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  1. בקערת המיקסר שמים קמח תבול חומץ ושמן את המים הרותחים שופכים בסוף ומערבלים לבצק רך ונוח לעבודה
  2. מניחים במקרר למנוחה ומכינים את המילית
  3. מטגנים בצלים להשחמה מוסיפים שום ומטגנים עד להשחמה
  4. מסירים מהאש ואל אותה מחבת מוסיפים שמן ומטגנים את החצילים עד להשחמה מסננים מהשמן
  5. ומעבירים אל הקערה עם הבצלים מוסיפים את הגבינות ומערבבים
  6. טועמים ומתקנים תיבול
  7. מרדדים את הבצק ועל צר וארוך בשליש האמצעי שמים מלית ומגלגלים לרולדה
  8. מברישים בביצה ומפזרים שומשום
  9. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה


0 תגובות